Styrk din forretning med fleksibel opkrævning

Mange virksomheder oplever, at én enkelt betalingsløsning ikke altid er tilstrækkelig til at dække alle de situationer, hvor en kunde bliver opkrævet for en ydelse. Det kan være engangsopkrævninger, abonnementsmodeller eller rykkerforløb.

Deltag i vores webinar tirsdag den 26. feb. kl. 9.30-10.30, hvor Strategic Business Developer Jens Bernsteen Høyer fortæller om udviklingen i betalingsmarkedet, og hvordan du kan opkræve dine kunder i de kanaler, de foretrækker. På den måde giver du dine kunder en god oplevelse, og du skaber værdi for din forretning.

På webinaret giver vi eksempler på, hvordan du kan: 

  • få kunder lettere og hurtigere på Betalingsservice
  • styrke kundedialogen med segmenterede budskaber på regninger, indbetalingskort og notifikationer
  • gøre det nemt for dine kunder at betale afviste Betalingsservice-opkrævninger eller rykkere med fx MobilePay eller kort.


En nordisk betalingsplatform

Nets tilbyder betalingsplatformen, ediEX, der giver dig adgang til alle tilgængelige betalingskanaler og -løsninger i Norden. Med én enkelt integration kan du nemt og sikkert sende regninger og dokumenter til enhver foretrukken kanal - uanset din virksomheds forretningsmodel og behov. Når du tilbyder en fleksibel opkrævning af dine kunder, forbedrer du dit cashflow, du mindsker antallet af rykkere, og du får en mere moderne kundedialog og mere tilfredse kunder.

26.02.2019. 450 views ediex Webinars