Nets Share - betaling i e-Boks

Webinar om betaling i e-Boks

Af Nets Denmark A/STorsdag 28. februar kl. 9:30-10:15, inviterer Finn Jeppesen og Lene Brüggeman fra Nets til webinar om betalinger i e-Boks via Nets Share.


Nu er det muligt at benytte e-Boks betaling, som er en ny funktionalitet i Nets Share. Med Nets Share kan dine kunder benytte e-Boks betaling til at betale regninger og rykkere i et sikkert, digitalt miljø - en service der bidrager til flere betalinger til tiden, højere kundetilfredshed og færre henvendelser til kundeservice.

Indhold

På webinaret introducerer vi dig til e-Boks betaling og fortæller om brugsscenarier og giver eksempler på anvendelse bag den nye service. Vi kigger også på hvordan du som forhandler kan komme i gang med løsningen.


Vi har allerede nu haft en del henvendelser fra kunder, som har interesse i at benytte e-Boks betalingsløsningen, så vi opfordrer dig derfor til at integrere e-Boks betaling i din eksisterende Nets Share løsning.


Har du lyst til at deltage i webinaret?

Du tilmelder dg webinaret ved at udfylde formularen på denne side. Deltagelse sker fra din egen computer og kræver ingen teknisk installation.

28.02.2019. 344 views Webinars