Optimer jeres arbejdsgange med flere muligheder i e-Boks via Nets Share

Flere og flere virksomheder oplever, at kunne anvende e-Boks til mange forskellige formål og i flere sammenhænge. Behovet for at sende sikker post, der overholder GDPR-lovgivningen, er ikke forbeholdt lønkontoret, men er et behov, som er bredt forankret i hele organisationen - ikke mindst HR-funktionen. Det understøtter e-Boks, der også gør det muligt med digital signatur på kontrakter, mulighed for at besvare post via e-Boks, sende regninger til betaling som betales direkte fra e-Boks m.m.

Én enkelt løsning, der dækker mange behov og situationer.


Deltag i vores webinar tirsdag den 14. maj kl. 9.30-10.15, hvor vi vil introducerer jer til de muligheder der åbner sig ved at benytte e-Boks og hvordan du som kunde får en god oplevelse og skaber værdi for din forretning.


På webinaret præsenterer vi de muligheder e-Boks tilbyder og giver eksempler på, hvordan du kan:

- få Digital signatur på kontrakter som f.eks. ansættelses- og lejekontrakter.
- sende opkrævninger til betaling, hvor betaling foregår direkte fra e-Boks.
- tage e-Boks funktionerne i brug på en enkelt måde via Nets Share Direct.


Nes Share Direct tilbyder sammen med DocPoint en løsning, der giver dig adgang til flere fleksible muligheder med e-Boks. En enkel og sikker løsning, der giver dig mulighed for at sende regninger og dokumenter, forbedre den digitale kundeoplevelse - uanset din virksomheds forretningsmodel eller størrelse. Få en mere moderne kundedialog og mere tilfredse kunder.

Venlig hilsen

14.05.2019. 232 views Webinars